133 km Ruten

Denne rute appelerer til landevejsracere med en god fysisk form, rutens distance er på 133,69 km. Ruten bringer dig rundt i det smukke landskab helt tæt på Nationalpark Vadehavet.

Turen går fra start på Domkirkepladsen i smukke Ribe by ud til Kammerslusen og videre ud til Gredstedbro og Lintrup via Hjortlund. I Lintrup oplever du vestjyllands kuperede landskab med rigtig gode stigninger, korte men stejle opture. Efter Lintrup går turen rundt om Foldingbro og videre ned til Sdr. Hygum, Fole, Arnum, Spandet, Gånsager, Roager og tilbage til Ribe, hvor du lander i Ribe med indkørsel fra syd. Der er tydelige pile langs vejkanten når ruten ændre sig. Denne rute er for dig med en god fysisk form, med mange km i benene. Den starter fladt og efter 37 km kommer der flere store bakker med dejlige stigninger og i alt 718 højdemeter. Husk at gøre holdt og besøg depotet i Lintrup, her vil der være lækker hjemmebag, bananer, energidrik og kaffe.

Klik på linket for download til gps.

Starttid kl. 9:00 for 133 km ruten.

>  SE RUTEN HER   <

Klik på linket herover for at se ruten og følg vejledningen herunder, hvis du vil downloade ruten til din Garmin.

1. Download ruten til din computer i GPX Track format. 2. Tilslut din Garmin enhed til din computer og lad den lige installere sig. 3. Find din Overførsler mappe i stifinder. 4. Find her din downloadede GPSies fil, den skal slutte med gpx. 5. Marker og kopier denne fil, find mappen ”New File” på din Garmin enhed, og sæt ind. 6. Koble din Garmin fra computeren. 7. Ruten ligger nu under Baner på din Garmin enhed.

Tryk og find ECM

Tryk og find RCC

Find os på facebook